מנגל איכותי זה לא רק מתקן הצלייה עצמו, אלא גם הבשר שעליו, וכמובן, הניסיון והידע של מי שמכין את הבשר. אם אתם אוהבים לאכול בשר על האש, אתם צריכים להכיר כמובן את הנתח הזה, אסאדו עם עצם, וגם להכיר בעובדה כי לא כל מנגל נותן את אותה התוצאה.
אם אתם בוחרים לשדרג את איכות הארוחות שלכם, כדאי לעבור למנגל מקצועי. גז חשמל או פחמים, העיקר שיהיה נקי, איכותי, קל להדלקה ותפעול, קל לניקוי, ובקיצור, ברמה גבוהה. תשקיעו בעצמכם, כי זה האוכל שלכם, ההנאה שלכם, הגוף שלכם, והאהבה שלכם – להתפנק ולפנק את המשפחה והחברים, בימי חול ובחגים.
רגע, מה לגבי אסאדו עם עצם?
נכון, מרוב התרגשות מהמחשבה על מנגלים ועל-האש שכחנו כי בעצם רצינו לרגע לפאר את הנתח המיוחד הזה, אסאדו עם עצם. ובכן, הנתח הזה מתאים כמובן למנגלים, אבל הסוד הגדול שלו מתגלה דווקא בשקט בשקט, מתחת לפני המכסה, בבישול ארוך ואיטי. הבשר הזה יודע לקבל את החום והאהבה של הבישול הארוך, ורק להמשיך ולהתרכך, ולקבל עוד עושר, בטח כאשר הוא עם העצם.
האסאדו הוא נתח מובחר, אך העצם נותנת לו את האקסטרא, את העושר המיוחד הזה שעצם יודעת לתת. יש בה טעמים, יש בה מרקמים, יש בה ניחוחות, העצם היא תוספת חיונית לבישול, וכל מי שניסה לעשות מנה מאסאדו עם או בלי עצם יודע את ההבדל.
שריר הזרוע – אוכלים עם הידיים!
לא, אנחנו לא ממליצים כמובן לאכול עם הידיים, אלא אם כן אתם עם ידיים נקיות והאוכל לא רותח, אבל אנחנו כן ממליצים על שריר שקשור לידיים, או במקרה של הבקר לרגליים, והוא שריר הזרוע. כמו האסאדו, החלק הזה בבקר מתאים גם הוא לבישול ארוך, ונהנה ממנו במיוחד, כפי שגם אתם תיהנו ממנו.
הסבלנות משתלמת, והבישול הארוך מייצר מרקם נעים ורך, כמעט נימוח לבשר הזה, אשר ממס את רקמות השומן הנסתרות בו, והן בתמורה מעשירות עוד יותר את הטעם המושלם. עסיסי וטעים, ומתאים לכל ארוחה, בטח לארוחות חגיגיות.